QIBLA
FINDER

Vind eenvoudig uw Qibla-richting


Qibla Richting van Gent
U kunt uw Qibla-richting op twee manieren vinden. Als je je Qibla-richting via een kompas wilt vinden, gebruik dan de Qibla-hoek (Qibla-hoek voor kompas) hieronder. Of u kunt uw Qibla-richting bepalen door het Google Maps-platform te gebruiken met de Qibla-lijn die voor u wordt aangeboden.
Qibla-hoek:
Qibla-hoek voor kompas:
Kaaba Afstand:
Magnetische doorbuiging:
Locatie:,


Zoek de locatie waarvan je de Qibla-richtingslijn wilt vinden door op de kaart te bewegen. Gebruik de knop '+' om in te zoomen op de locatie en '-' voor een vogelvluchtperspectief. Gebruik het menu in de rechterbovenhoek van de kaart om uw locatie te verduidelijken. Gebruik de optie 'Sat' om het satellietbeeld van uw locatie te krijgen. U kunt de optie 'OSM' gebruiken voor verschillende kaarten.

Als je de Qibla-richting van de stad Gent met het kompas wilt vinden, gebruik je de Qibla-hoek voor het kompas dat je hierboven wordt aangeboden. Terwijl de kompasnaald het noorden (N) toont, vind je de Qibla-hoek (de Qibla-hoek voor het kompas) met de klok mee. Nu kun je je gebed uitvoeren in de richting die de Qibla-hoek laat zien.

Als u uw Qibla-richting praktischer wilt vinden, schakelt u de locatieservices in op uw mobiele telefoon. Klik op de knop 'Vind Mijn Locatie' en bevestig. Wacht tot het locatiepictogram je locatie vindt. Op deze manier vindt u snel uw Qibla-richtingslijn en de Qibla-hoek die nodig is voor uw kompas.